El Blog de Sani-Net

Setmana Gran 2017

 

setmana gran 2017El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona celebra des del 13 al 17 de novembre una nova edició de la Setmana Gran, durant la qual s’oferiran tallers gratuïts a les persones grans i els seus cuidadors per promoure la seva salut. Aquesta iniciativa, que enguany arriba a la vuitena edició, pretén donar valor a l’important paper que la infermera realitza per aquest col·lectiu.

Donat que al vostre centre s’ofereixen serveis de cuidadors, pensem que us podría ser d’interès com a complement de l’actualització en el cuidatge. Entre els tallers que oferim hi ha: teràpia assistida amb animals, farem un àlbum de fotografíes per fer la nostra historia de vida, parlem de les adaptacions alimentàries quan ens fem grans, de la farmaciola natural, del feng-shui, de la influència dels boscos en la nostra salut, de la memòria, de l’important que é sanar ben calçat, del coaching per millorar la nostra ment, i de l’art de caminar. Rebrem els Mossos que ens ensenyaran a prevenir el maltractament, i els Bombers ens explicaran què fan ells per les persones grans. També veurem la pel·lícula “La fiesta de despedida”, farem unes arracades amb fusta, una màscara amb fang, pintarem un quadre i farem una ruta cultural de les Glòries al Parc de Poblenou. A part de ser una bona oportunitat per compartir experiències i problemas semblants amb persones cuidadores, també ho és per conèixer què podem fer les infermeres per ajudar-les.

El dijous 16 de noviembre, a les 17 hores, es clourà la Setmana Gran amb una xerrada a càrrec de l’organització Amics de la gent gran.

Les activitats, que són completament gratuïtes, tindran lloc a la seu del COIB (c/ Pujades, 350. Tercera planta. Barcelona). Us fem arribar un pòster i un cronograma amb aquesta información per si el podeu col·locar en un lloc visible i ajudar-nos a fer difusió d’aquest esdeveniment que promou un envelliment saludable.

Per poder asistir als tallers cal una inscripció prèvia que pot fer-se a través de la nostra página web www.coib.cat, del telèfon 93.212.81.08 o presencialment a la 3ª planta de la seu del COIB.

Agraint la vostra col·laboració i animant-vos a convidar a totes aquelles persones que creieu que els hi pugui interesar us enviem una cordial salutació.

Comparte con nosotros

Datos Contacto

Servicios Sanitarios y de Limpieza en  Barcelona
C/ Llibertat, 34, Baixos
08012- Barcelona
Tel 93 415 09 97
Fax  93 415 72 43
Urgencias 659 482 513
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.


Servicios Sanitarios y de Limpieza en  Madrid
c/ Marcenado 29, Local
28002 Madrid
Tel 91 011 96 72
Urgencias 664 267 568
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.